суботу, 25 березня 2017 р.

Круглий стіл "Вода і стічні води"





 22 березня в конференц-залі в рамках Центру екологічної інформації працівниками відділу документів з економічних, технічних та сільськогосподарських наук був проведений круглий стіл до Дня води на тему “Вода і стічні води”.
     Мета проведення  круглого столу — привернення  уваги  мешканців міста до проблем охорони та раціонального використання водних ресурсів, необхідних для забезпечення життєдіяльності населення, розвитку сільського господарства і промисловості.

   В роботі круглого столу взяли участь спеціалісти департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА - головний спеціаліст відділу регулювання водних ресурсів, атмосферного повітря та відходів Аліна Швидка, завідуюча сектором екологічного моніторингу та інформування Валентина Ганжа; спеціалісти Деснянського басейнового управління водних ресурсів -начальник відділу використання водних ресурсів та моніторингу вод Ірина Мороз, провідний інженер Юрій Білий, фахівець по зв’язкам з громадськістю та пресою Надія Мишко.

 Учні хіміко-біологічного класу Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді  з інтересом сприйняли доповіді фахівців.

Завідуюча відділу документів з економічних, технічних та сільськогосподарських наук Наталя Карбовська  зробила огляд книжкової виставки “Вода-найцінніше багатство”, яку підготували працівники відділу.





Немає коментарів:

Дописати коментар