суботу, 24 лютого 2018 р.

День спеціаліста "Екологія підприємства"




22 лютого в конференц-залі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка працівники відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук провели захід "День спеціаліста" на тему "Екологія підприємства". У заході взяли участь представники державних установ, провідні спеціалісти підприємств міста, користувачі бібліотеки.
  Директор товариства з обмеженою відповідальністю "Український технічний контроль" Володимир Єрченко розповів про роботу свого підприємства,   наголосив на нестачі фахівців-екологів на підприємствах міста і загалом по Україні та закликав молодь здобувати професію еколога, яка стане дуже запитаною в майбутньому.
  В обговоренні взяли участь Валентина Дзюба, перший заступник начальника Державної екологічної інспекції в Чернігівській області, та Євгенія Воловатова, начальник відділу регулювання водних ресурсів, атмосферного повітря та відходів управління екологічної безпеки та дозвільної системи Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.
  Досвідом роботи на підприємстві поділилися інженер з охорони навколишнього середовища ТОВ "Український кардан" Катерина Кезля та завлабораторії фізико-хімічних методів дослідження масел ТОВ "ТАН" Олена Косовська.
  Студенти хіміко-біологічного відділення природничо-математичного факультету Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т. Г. Шевченка з цікавістю сприйняли інформацію про практичну роботу еколога на підприємстві та можливість працевлаштування.
  Заввідділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук Наталя Карбовська провела тематичний перегляд літератури "Екологія підприємства".




Немає коментарів:

Дописати коментар